Araç Göçüğü Ne Kadara Yapılır? İşte Araç Göçük Maliyeti

Araç Göçük Maliyeti

Özellikle kış aylarında yolların buzlanması sebebi ile hafif hasarlı kazalar yaşanabiliyor. Bazen de park ederken göremediğimiz bir nesneye çarpıp araçta göçüğe sebep olabiliyoruz. En sinir edeni de sabah uyandığımızda park halindeki aracımızda sarhoş bir sürücünün çarpıp kaçtığı görüntü değil mi?

Bazen fazla masraf çıkmaması için parça değiştirmeden, oluşan göçüğü sanayide düzelttirmeyi isteriz. Peki araç göçük maliyeti ne kadar? Bu sorunun cevabı için ortalama bir göçüğü sizler için inceleyelim. Göçüğün boyutuna göre maliyet değişeceği için aşağıdaki kaza görüntüsünün masrafına göre kendinizi hazırlayabilirsiniz.

Resimde görülen göçük motor çarpması sebebi ile oluşmuş. Kapıyı komple değiştirmek yerine daha az maliyetle bu kapı göçük düzeltme işlemi ile yapılabilir.

gocuk duzeltme maliyeti
Araç Göçüğü Ne Kadara Yapılır? İşte Araç Göçük Maliyeti 2

Bu aracın aslan pençesi veya kuru çekiçle düzeltilmesi gerek. Ayrıca kazalı alana metalik lokal boya da uygulanması lazım. Tüm bu işlemlerin masrafı ortalama 1,500- 2,000₺ civarındadır. Eğer aracınızda göçük düzeltme işlemi yapılacaksa bu resimdeki masrafa göre kendi aracınızı kıyaslayabilirsiniz.

Yorum yapın