2023 Toyota Corolla Cross Tanıtıldı! İşte Fiyatı ve Özellikleri

Toyota, merakla beklenen yeni modellerini duyurdu. İşte 2023 Toyota Corolla Cross modellerinin özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Toyota, bu zamana kadar sunduğu pek çok araç modeli ile ön plana çıkan bir Japon markası. Dünya çapında hizmet veren marka, otomotiv devleri arasında muazzam bir başarı sergiliyor. Yakın zamanda 2023 model araçlar ile piyasayı çalkalayan şirket, lansmanda tanıttığı yeni araçlar için kampanyalı fiyat da sundu. Kaçırmak istemeyenler hemen kampanyadan yararlanmak için siparişte bulunabiliyor.

2023 Toyota Corolla Cross Türkiye Fiyatı Açıklandı

2023 model Toyota Corolla Cross Hybrid tanıtıldı. Yeni model ile birlikte fiyatlar da ortaya çıktı. Firma, lansmana özel kampanyalı fiyat ile alıcıları şimdiden memnun etmiş görünüyor. Yeni modeller arasında Flame, Flame X-Pack, Passion ve Passion X-Pack yer alıyor. Bu modellerin fiyatları şu şekilde açıklandı:

  • Flame -> 900.000 TL
  • Flame X-Pack -> 930.000 TL
  • Passion -> 998.000 TL
  • Passion X-Pack -> 1.070.000 TL

Toyota müşterileri, kampanyalı fiyatlardan yararlanarak ürünleri şu fiyatlardan alabiliyor:

  • Flame -> 835.000 TL
  • Flame X-Pack -> 865.000 TL
  • Passion -> 927.000 TL
  • Passion X-Pack -> 995.000 TL

2023 Toyota Corolla Cross Özellikleri

“Efsane bambaşka bir boyutta” sloganı ile yola çıkan yeni modeller, sunduğu özellikler ile kaliteyi sürücülerle buluşturuyor. Daha iyi bir sürüş deneyimi için pek çok özelliğe yer veren araçların tasarımını incelediğimizde Toyota, elinden gelenin en iyisini yapmışa benziyor. Aracın ön kısmı adeta müşteriye göz kırparken yan ve arka tasarımlar da en uygun şekilde geliştirilmiş şekilde.

2023 Toyota Corolla Cross

Dış tasarımı için en iyi tasarıma yer vermeye çalışan Toyota, iç tasarımda da muazzam bir görüntüyü sürücü ve yolcularla kavuşturuyor. Aracın iç tasarımına baktığımızda konforun en iyi seviyede olması için her bir nesne, en uygun konuma yerleştirilmeye çalışılmış. Gerekli fonksiyonlara sahip olan araç, hem sürücü hem de yolcuları mutlu etmeye yönelik bir yapıda.

2023 Toyota Corolla Cross Hybrid modellerinin öne çıkan özellikleri arasında güvenlik özellikleri yer alıyor. Sürücüler, bu zamana kadar ki en iyi sürüş güvenliğini bu araçlar ile birlikte sağlayacak. Aktif güvenlik sistemleri ile en iyi performansı sunmaya gayret eden yeni modeller çeşitli kaza senaryolarına veya kaza öncesi senaryolara göre kendini hazır hale getirebiliyor. Yani kazaların önüne geçmek için araç, yapay zekası ile birlikte doğru adımları uygulamaya çalışıyor.

Aracın bir diğer güvenlik özelliği ön çarpışma önleme sistemi olarak bizlerin karşısına çıkıyor. Bu sistem ile beraber önde yer alan bir aracı fark eden araba, hemen aksiyon alıyor ve çarpışmanın önüne geçiyor. Bu sistem, sürücüye destek olmak için bulunuyor. Yani sürücünün de dikkatli olması gerekir. Özetle tam otonom şekilde çalışmıyor. Serinin bunun gibi daha pek çok önemli güvenlik özellikleri yer almakta.

Arka koltuklar katlandığında 1.321 litre bagaj kapasitesine ulaşabilen bu modeller, 1,8 litre hibrit motora sahip. Hibrit motorlar, hem elektrik hem de benzinli motorlara sahip olmasıyla önemli miktarda yakıt tasarrufuna yer veriyor. 140 HP güce ulaşan ve 185 Nm torku bünyesinde bulunduran bu araç, aynı zamanda saatte 170 kilometre hıza ulaşabiliyor.

2023 Toyota Corolla Cross, 100 kilometre hıza 10 saniyede ulaşan bir araç olmakla beraber 100 kilometrede yaklaşık 5 litre yakıt tüketimi gerçekleştiriyor. 17 ve 18 inç alaşım jant seçenekleri ile birlikte gelen modeller şimdiden sipariş verilebilir. Yapılması gereken şey Toyota’nın resmî web sitesine girmek ve siparişte bulunmak.

Yorum yapın