Massey Ferguson 6s Fiyat Listesi ve Özellikleri

Massey Ferguson 6s Fiyat Listesi
Massey Ferguson 6s Fiyat Listesi

Ortalama olarak Massey Ferguson 6s fiyat listesi 130.225 dolardan başlayarak 151.621 dolara kadar ulaşabilmektedir.

Massey Ferguson 6s


Massey Ferguson 6S Fiyat

Massey Ferguson 6s Fiyat Listesi Massey Ferguson markası tarafından üretilen 6S serisi detaylı olarak incelendiğinde ikonik tasarım geleneğinin sürdürüldüğü net olarak görülecektir. Öyle ki  oldukça sade bir görünüme sahip olan traktörler güvenilir yapılarının yanı sıra güçlü yapısı, çevikliği ve karakteristik motor kaputu ile tüm dikkatleri üzerine çekmektedir.

Massey Ferguson 6s serisinin tüm traktör modellerinde kullanılan atik ve tepki veren motor; çekme, itme ve kaldırma gücünü aynı anda sunarak yapılacak işlerde de ciddi kolaylıklar sunar. Massey Ferguson 6S serisinin genel özelliklerini ise şu şekilde sıralamak mümkün olacaktır;

Massey Ferguson 6S kaç beygir?

Masset Ferguson 6s serisinde 4 silindirli ve 4.9 litrelik 200 bg’ye kadar AGCO Power motor kullanılmıştır. Son derece yüksek beygir gücüne sahip olan traktörler, hepsi bir arada olarak sunulan Stage V SCR sistemi sayesinde işletmelerin maliyetini en aza indirger. Aynı zamanda en zorlu işlerde dahi çok büyük kolaylıklar elde edilmesini de mümkün kılmaktadır.

Masset Ferguson 6s
Masset Ferguson 6s

Üst Düzey Güvenlik

20 yıllık gelişimler sonucunda 6S serisindeki traktörlerde Dyna-VT ve Dyna-6 şanzıman kullanılmıştır. Süper Eko özellikli şanzıman sayesinde çok daha az yakıtla çok daha fazla üretkenlik elde etmek mümkündür. Bunun yanı sıra %17’ye kadar çok daha düşük motor devri mevcuttur. Ayrıca Dyna VT şanzımandaki güç kolunu kullanarak da çok daha hassas, yumuşak ve fonksiyonel kullanım elde edilebilir.

Güçlü ve Atik Performans

Massey Ferguson tarafından üretilmiş olan 6s serisi araçları kompakt boyutlara sahiptir. Ağırlığı düşük ve mükemmel manevra kabiliyetine sahiptir. 9.600 kilograma kadar maksimum kaldırma ve çekme kapasitesi vardır. Böylece en ağır ekipmanları dahi taşımak çok kolaydır.

Fonksiyonel Manevra Yeteneği

Masset Ferguson 6s serisi araçları mükemmel manevra yeteneği ile büyük popülerlik elde etmiştir. Kusursuz sıra başı dönüşlerinin yanı sıra ön başı yükleyici çalışmalarda da zamandan ciddi oranda tasarruf edilmesini mümkün kılan 200 hp’lik traktörler, 9.5 metre gibi en dar dönüş çapında dahi başarılıdır.

Masset Ferguson 6s
Masset Ferguson 6s

Mükemmel Çekiş Kalitesi

Masset Ferguson 6s serisi araçlarında 2,67 metrelik uzun bir dingil açıklığı mevcuttur. Böylece manevra yeteneğinden kesinlikle ödün vermeden kusursuz bir çekiş performansı ve stabilite sağlar. Aynı zamanda düşük ağırlığı ve altı silindirli yapısı nedeniyle daha yüksek taşıma gücü sunmaktadır. Tarlada minimum etki yaratarak verimi artırır.

Massey Ferguson 6s Fiyatı Ne Kadar?

Massey Ferguson Fiyat Listesi Dünyanın dört bir yanında aktif olarak kullanılan ve mükemmel bir performans sunan Massey Ferguson 6s modelleri gerçek bir kalite sunmaktadır. Amerika Birleşik Devletleri menşeili olan Ferguson traktörlerin 6s model fiyatları 0 ve ikinci ek olmak üzere farklılık gösterir. Ortalama olarak Massey Ferguson 6s fiyat listesi 130.225 dolardan başlayarak 151.621 dolara kadar ulaşabilmektedir.

6714 kaç beygir?

Massey Ferguson 6714 160 Beygirdir.

7715 kac beygir?

Massey Ferguson 7715 175 Beygirdir.

6714s kaç hp?

Massey Ferguson 6714s 145 Beygirdir.

5712 kaç beygir?

Massey Ferguson 5712 120 Beygirdir.

Benzer İçerikler

Incoming search terms here:

  • https://otoilim com/massey-ferguson-6s-fiyat-listesi/

“Massey Ferguson 6s Fiyat Listesi ve Özellikleri” üzerine bir yorum

Yorum yapın